luni, iunie 09, 2008

Pentru PRisti

De ceva timp, lucrez cu mult entuziasm la lucrarea mea de licenţă. Tema este "Gestiunea crizelor de imagine, prin activitate de relaţii publice", cu aplicaţie practică la criza de imagine a companiei Ernst & Young, datorat cazului Raluca Stroescu.

Partea de cercetare a lucrării a avut două etape. Prima este o etapă calitativă, în care am generat (prin intermediul a 2 focusgrup'uri) două soluţii potenţiale, pentru criza în discuţie. În cea de'a doua etapă, aş vrea să testez aceste două soluţii găsite, astfel încât să pot concluziona, orientativ, care dintre ele ar fi fost mai bună de folosit. Însă, pentru relevanţă rezultatele, soluţiile trebuie să fie evaluate de specialişti din domeniul comunicării.


Prin urmare, dacă lucraţi în domeniul relaţiilor publice/comunicare, m'ar ajuta foarte mult (există ceva peste foarte mult?:) dacă aţi viziona următoarea prezentare:



şi aţi completa următorul chestionar:
Apasă aici pentru a completa

Rezultatele mă vor ajuta în realizarea unei analize comparative dintre cele două soluţii.
Rămân veşnic recunoscătoare :)

Later edit: Menţionez faptul că obiectivul nu este acela de a alege cea mai bună soluţie în general la criza dată, ci cea mai bună soluţie dintre cele două prezentate mai sus, care au rezultat în urma cercetării. Nu neg existenţa şi a altor soluţii, înafara celor care mi'au reieşit mie din cercetarea calitativă.

4 comentarii:

david santos spunea...

CAMPEONATO EUROPEU 2008

9/6/2OO8

Roménia 1 França 0
Roménia 0 França 0
Románia 0 França 1

Fair Play

Unknown spunea...

Tema mea de licenta este legata tot de gestiunea unei crize. M-ai ajuta f mult daca mi-ai oferi niste referinte bibliografice legate de aceasta problema. Din pacate eu nu prea am gasit suficiente informatii legate de acest aspect asa k ti-as fi recunoscatoare daca m-ai putea ajuta.

mirela spunea...

te rog frumos daca poti sa ma ajuti si pe mine cu un proiect de maximum 10 pagini si prezentare power point a crizei de imagine -a cazului adesa mea e mirelacalescu@yahoo.com

Raluca Munteanu spunea...

Draga Mirela,

Multumesc frumos pentru indicatii.

Din nefericire, blogul meu nu se adreseaza persoanelor in cautare de referate sau prezentari gatafacute. Nu de alta, dar as concura astfel cu milioanele de site'uri de referate, lupa din care cu siguranta nu as iesi castigatoare. Cererea pentru astfel de materiale este trist de mare, iar eu nu as putea'o satisface niciodata. Pentru ca nu vreau.

Daca de fapt ma intrebai de referinte bibliografice si nu mi'am dat eu seama (caz in care apas pe delete pentru intregul prim paragraf), poti incerca: http://www.ipra.org/ sau sunt cateva carti de comunicare utile la Polirom, printre care si: http://www.pravaliacucarti.ro/Cristina-Coman-Comunicarea-de-criza-Tehnici-si-strategii-p-22597-c-284-p.html

Mult spor.
Raluca